Illustrasjonsfoto: Mestervindu

Harmonie overtar Mestervindu

Harmonie Norge AS overtar 100 prosent av aksjene i Mestervindu AS.

Publisert

– Partene ser meget positivt på oppkjøpet som skal gi spennende synergier i begge selskap, skriver Harmonie Norge AS i en melding som gjengis på trevare.no.

Harmonie Norge AS sitt oppkjøp skjer med virkning fra 1. september, og Mestervindu AS blir da datterselskap av Harmonie Norge AS.

– Harmonie Norge AS har behov for ytterligere kapasitet hva gjelder tilgang på sine vinduskonsept, slik at dette oppkjøpet er strategisk meget interessant, i tillegg til å bli mer delaktig i hele verdikjeden. Det er også i selskapets interesse å bidra til økt produksjon i Norge, skriver selskapet i meldingen.

Dør- og vindusfabrikken Mestervindu AS, med forretningsadresse Fitjar, omsatte for 66 millioner kroner i 2015 ifølge proff.no.

Harmonie Norge AS, som holder til i Stokke, hadde driftsinntekter på 211 millioner kroner i 2016.

(Kilde: trevare.no)

Magasinet Treindustrien er et unikt nyhetsforum som leverer ferskt bransjestoff seks ganger i året. Bladets oppgave er å informere hele den trebearbeidende industrien samt omsetningsleddene, om hva som foregår innenfor områdene produksjon, teknikk, økonomi, design, markedsføring og bransjepolitiske spørsmål.

Vil du bli bedre kjent med bladet?
- Last ned bladet elektronisk
- Eller bestill abonnement

Her får du et innblikk i hva vi skriver om

Powered by Labrador CMS