Håkon S. Rognlien ser en lys fremtid for de ferdigisolerte Tewo-elementene som monteres like enkelt som Lego. (Foto: Georg Mathisen)

Bygger ut og bytter navn

Termowood heter nå Tewo, og produksjonen i det nye anlegget i Hurdal går for fullt.

Publisert

Det er de masseproduserte og ferdigisolerte massivtreelementene som får nytt navn, mens firmaet som produserer dem fortsatt heter Termowood.

Etter at de første demonstrasjonsbyggene er satt opp og selskapet har hentet inn penger til satsingen, er det klart for fullautomatisk anlegg med god kapasitet på området til Flaen Sag & Høvleri i Hurdal.

– Kapasiteten når vi driver på ett skift, tilsvarer elementer til fem eneboliger i uken, forteller markedssjef Håkon S. Rognlien til Treindustrien.

Det er bare starten. Selskapet har patent på løsningen sin i seks land. Hurdal blir arnestedet, men modellen kan skaleres og eksporteres også til de andre landene.

Les mer om Tewo og Termowood i Treindustrien nr 2/2019, som kommer ut i slutten av april.

Her kan du bestille abonnement

Magasinet Treindustrien er et unikt nyhetsforum som leverer ferskt bransjestoff seks ganger i året. Bladets oppgave er å informere hele den trebearbeidende industrien samt omsetningsleddene, om hva som foregår innenfor områdene produksjon, teknikk, økonomi, design, markedsføring og bransjepolitiske spørsmål.

Vil du bli bedre kjent med bladet?
- Last ned bladet elektronisk
- Eller bestill abonnement

Her får du et innblikk i hva vi skriver om

Du kan abonnere på trenytt.no sitt ukentlige nyhetsbrev gratis her

Powered by Labrador CMS