Fra venstre: Torgeir Berg (Moelven), Daniel Barroso (Moelven), Lars Egge Johansen (Lillehammer2016), Guro Midtsund (Lillehammer2016) og Åge Holmestad (Moelven)

Garantert pallplass for Moelven i Ungdoms-OL

Seierspallene som skal brukes under Ungdoms-OL er signert Moelven. Moelven er også sponsor av arrangementet.

Publisert

– Vi er stolte av å kunne være med å bidra til ungdoms-OL. Vi tror det blir et flott arrangement, og det er ekstra gøy at alle vinnerne kommer til å stå på seierspaller produsert av Moelven Limtre, sier tidligere administrerende direktør i Moelven Limtre, nå senior-rådgiver, Åge Holmestad.

– Moelven Limtre og OL på Lillehammer har dessuten en lang historie sammen. Limtredragerne som er benyttet i Vikingskipet og Håkons Hall, bidro til å skape og utvikle Moelven Limtre til det selskapet det er i dag. Det er derfor ekstra moro å vi nå kan få være med å skape og utvikle noe tilbake gjennom ungdoms-OL, sier Holmestad.

I tillegg til seierspallene, er Moelven en av sponsorene til arrangementet.

– Vi er veldig glade for å kunne bidra under Ungdoms-OL. De har i sitt program et stort fokus på utvikling av utøverne gjennom «Learn and share»- programmet. Det er vel så viktig som konkurransene og vinnerne i seg selv. Det er i ung alder verdier og utvikling skapes, og vi er glade for å være med på å bidra til det, sier merkevareansvarlig Torgeir Berg.

– Ungdoms-OL er stolte av å ha Moelven med på OL-laget. Vi synes det er stas at medaljevinnerne kan ta imot hederen på en seierspall som er laget i lokalmiljøet til lekene. Selv om lekene handler vel så mye om kultur og læring for utøverne, er det jo idrettskonkurransene som er selve bærebjelken i arrangementet, og da passer det jo perfekt at det er Moelven som har laget seierspallene, sier Magne Vikøren, kommunikasjonsdirektør i Lillehammer 2016.

(Pressemelding)

Magasinet Treindustrien er et unikt nyhetsforum som leverer ferskt bransjestoff seks ganger i året. Bladets oppgave er å informere hele den trebearbeidende industrien samt omsetningsleddene, om hva som foregår innenfor områdene produksjon, teknikk, økonomi, design, markedsføring og bransjepolitiske spørsmål.

Vil du bli bedre kjent med bladet?
- Last ned bladet elektronisk
- Eller bestill abonnement

Her får du et innblikk i hva vi skriver om


Powered by Labrador CMS