Her er Natre Vinduer sin avdeling på Gjøvik, med administrerende direktør Frode Henning Killi fremst.

Natre Vinduer ble månedens bedrift

Natre Vinduer AS - som er en sammenslåing av seks tidligere H-vindu produsenter - er månedens bedrift for mars i NHO Innlandet.

Publisert

Natre Vinduer er en landsdekkende produsent av vinduer og dører til byggevarehandelen i Norge. Natre har fire fabrikker, tre salgsregioner og hovedkontor i Hunndalen på Gjøvik.

Firmaet er en sammenslåing av seks tidligere H-vindu produsenter, hvor hver av bedriftene har unik kompetanse om sitt nærmarked. Dette gjør at Natre Vinduer leverer kortreiste vinduer over hele Norge, skriver nho.no .

Hovedproduktene til Natre er Natre UNO (tre) og Natre Never Paint (aluminiumsbekledde) vinduer, balkong-/ og hev/skyvedører. Natre Vinduer selger kun via forhandlernettet i Norge via alle de store byggevareutsalgene. Administrerende direktør, Frode Henning Killi, beskriver markedsituasjonen som krevende.

– Markedssituasjonen i Norge er krevende da selve markedet egentlig er godt og forholdvis stabilt, men det er en overkapasitet hos de produserende. Dette gjør at priskonkurransen er tøff, ettersom alle ønsker å øke volum, og mange er villige til å gå langt ned prismessig. I tillegg utfordres vi av import (først og fremst av norske aktører) og PVC. Dette medfører at vi må jobbe systematisk med å forbedre oss hele tiden for å opprettholde konkurransekraft, sier Killi til nho.no.

Les mer om Natre Vinduer på nho.no

Magasinet Treindustrien er et unikt nyhetsforum som leverer ferskt bransjestoff seks ganger i året. Bladets oppgave er å informere hele den trebearbeidende industrien samt omsetningsleddene, om hva som foregår innenfor områdene produksjon, teknikk, økonomi, design, markedsføring og bransjepolitiske spørsmål.

Vil du bli bedre kjent med bladet?
- Last ned bladet elektronisk
- Eller bestill abonnement

Her får du et innblikk i hva vi skriver om

Natre Vinduer AS har om lag 300 ansatte, og omsatte i fjor for 512 millioner kroner.

Fabrikkene er lokalisert på Gjøvik, Meråker, Manger og Vatne, mens salgskontorene er lokalisert på Gjøvik, Skjeberg, Larvik, Manger og Meråker.

De er nest største produsent av vinduer i hele Norge, men er størst på segmentet vinduer som selges via forhandler.

Natre Vinduer har danske eiere - VKR, og er en del av DOVISTA konsernet. VKR Gruppen har 13 000 ansatte med virksomheter i om lag 40 land.

(Kilde: nho.no)

Powered by Labrador CMS