Illustrasjonsfoto: yayimages.com

Frokostseminar: Grønne muligheter i industrien

Hvilke grønne industrietableringer har vi fått til i Norge, og hvilke muligheter har vi? Det får du vite mer om på et frokostseminar den 29. september i Oslo, som arrangeres av ZERO, Treklyngen og St1.

Publisert

For en måned siden kom en av årets beste og mest konkrete klimanyheter; Finske St1 kunngjorde at de har signert en intensjonsavtale med Viken Skog/Treklyngen om å etablere en fabrikk for produksjon av avansert bioetanol på Follum, Hønefoss. Avtalen med Treklyngen er det finske energiselskapets første steg mot produksjon av fornybar energi i Norge.

Kan vi få til flere lignende grep for å nå Norges klimamål? Miljøstiftelsen ZERO ønsker sammen med St1 og Treklyngen å vise frem noen eksempler på grønne industrietableringer og næringsmuligheter for Norge. Torsdag 29. september inviterer de til frokostseminar hvor det ses på hvordan næringslivet både kan bidra til å løse klimautfordringen og skape grønne arbeidsplasser.

Styreleder i Viken Skog, Olav Breivik er konferansier, og disse vil bidra med innlegg:

Marius Holm, daglig leder i ZERO

Mika Aho, direktør for samfunnskontakt i St1

Thomas Hansen, direktør for fornybar energi i St1

Rolf Jarle Aaberg, daglig leder i Treklyngen

Seminaret er gratis og arrangeres torsdag 29. september fra 08.00 til 10.00 på Bølgen og Moi, Tjuvholmen, Oslo.

Informasjon om påmeldimg finner du på Viken Skog sine nettsider

Magasinet Treindustrien er et unikt nyhetsforum som leverer ferskt bransjestoff seks ganger i året. Bladets oppgave er å informere hele den trebearbeidende industrien samt omsetningsleddene, om hva som foregår innenfor områdene produksjon, teknikk, økonomi, design, markedsføring og bransjepolitiske spørsmål.

Vil du bli bedre kjent med bladet?
- Last ned bladet elektronisk
- Eller bestill abonnement

Her får du et innblikk i hva vi skriver om

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS