Per Ola Solberg (t.v.) og daglig leder i Vyrk, Steinar Lyseng foran den nye investeringen i Trysil; en platesag som tar for seg alt av formatering av plater. (Foto: Vyrk)

Trysil Interiørtre omprofilerer

Trysil Interiørtre, som er blant Norges største leverandører på finérte plater og spile-elementer, omprofilerer seg og endrer navn til Vyrk.

Publisert

Trysil Interiørtre ble i desember 2018 kjøpt opp av Valdres-bedriften Vyrk, og navneendringen kommer som en konsekvens av dette.

– Felles profilering gir begge bedriftene en ny giv i markedet, og forsterker og øker verdien av merkevarenavnet Vyrk, sier daglig leder i Vyrk, Steinar Lyseng i en pressemelding.

Vyrk i Valdres leverer fabrikkbehandlede gulv, vegger, tak og listverk i egne, unike farger. Bedriften blander egne beisefarger på sine produkter, og fargene vil bli mulig å bruke på Trysil Interiørtre sine produkter.

Vyrk skriver videre i meldingen at det er en tydelig økning, og et stort potensial, i markedet etter plater og spiler. Vyrk kan tilby ulik finish etter kundens ønsker, og produktene kan tilfredsstille alle krav til brannsikkerhet og akustikk, heter det.

Trysil Interiørtre har i flere år slitt med å holde liv i driften, men etter Vyrk sitt oppkjøp har de hatt stor suksess med bedriftens plate- og spileprodukter. Trysil Interiørtre går nå i overskudd. Bedriften fokuserer i dag på miljøvennlig trevirke og å drive miljøvennlig.

(Pressemelding)

Powered by Labrador CMS